Kérdése van? Hívjon!
06-1-787-6833

Rólunk

A Dr. Lovász Ügyvédi Iroda 2007-es megalakulása óta áll az Ön rendelkezésére problémájának teljeskörű megoldásában, igényeinek kiszolgálásában. Tevékenységünket Ügyfeleink elmondása alapján kezdettől fogva az ügyfélközpontú szemlélet jellemzi, melyen a jövőben sem kívánunk változtatni.

Széles körben nyújtunk szolgáltatásokat Ügyfeleink részére, azonban Irodánk a tágabb értelemben vett polgári jogra specializálódott ezen belül is elsősorban társasági- és cégjogi, polgári- és kereskedelmi, csődjogi, ingatlanjogi és munkajogi, valamint fogyasztóvédelmi kérdések megoldásában segítünk peres, nem peres, illetve peren kívüli eljárások, tárgyalások során.

Az Ügyvédi Iroda számos tartós és egyedi megbízás keretében látja el magyar és külföldi multinacionális cégek, kis- és középvállalkozások, társadalmi szervezetek, egyéb entitások és természetes személyek képviseletét. Büszkék vagyunk rá, hogy tartós Megbízóink között tarthatunk számon olyan Ügyfeleket is, melyeket magyarországi piacralépésük óta, töretlenül és legnagyobb megelégedésükre látunk el szaktanácsadással.

Irodánkat a csapatmunka jellemzi, melynek keretében az adott kérdéskörben specializálódott kolléga dolgozza fel az ügyet, azzal, hogy minden ügyben támaszkodhatnak egymás szaktudására és tapasztalataira munkatársaink.

Gazdasági életben jártas kollégáink (közvetlenül mindösszesen 6 fő) kiterjedt idegennyelvtudása (angol, német, olasz), munkatapasztalata, szakmai ismerete, az iroda felszereltsége és legmodernebb technikai háttere mind hozzájárul a színvonalas, hatékony, gyors és pontos munkavégzéshez.

Irodánk kezdetben pilisvörösvári székhelyén fogadta jogkereső Ügyfeleit, majd Ügyfeleink kívánalmainak megfelelőn Budapesten az V. kerületi Bank utcában is kialakította a kor igényeinek megfelelő kiszolgálást biztosító Irodáját.

 

Dr. Lovász Ernő
Irodavezető ügyvéd

Munkatársak